Osnove za uhane iz titana ali niobija za občutljivo kožo

Novo v ponudbi za vse, ki zaradi preobčutljivosti ne morete nositi uhanov

Osnove za uhane iz titana

Če ste občutljivi na srebro ali zlato, lahko brez skrbi nosite nakit iz titana ali niobija. Hipoalergene osnove za viseče uhane v obliki kljukic so narejene iz čistega titana oz. niobija in so zato odlične za občutljivo kožo.

Ob naročilu naših klekljanih uhanov nam lahko pišete na naš e-naslov, da želite takšne kaveljčke. Lahko pa si jih kupite posebej za uhane, ki jih že imate doma oz. si jih sami naredite. Za naročilo obiščite našo spletno trgovino: https://idriamant.si/spletna-trgovina/material-in-pripomocki-za-klekljanje/kaveljcki-za-uhane-iz-titana-srebrni-zlati/

Srebrna barva je temnejša od pravega srebra, zlata barva pa je manj izrazita v primerjavi s pravo pozlato. Niobij je malo bolj izrazite rumeno zlate barve v primerjavi s titanom. V obeh primerih gre za čisti titan oz. niobij (brez nanosov drugih kovin ali barv z morebitnimi alergeni), ki na površini oksidira. Površinska obdelava ustvari sloj oksida, ki lahko da tudi posebno zlato barvo. Povedano bolj strokovno, z elektrokemijsko modifikacijo površine titana oz. niobija dobimo anodiziran titan s plastjo oksida rahlo zlate barve oz. anodiziran niobij s plastjo oksida rumeno zlate barve.